U sluaju da je posebnom odlukom prireivaa.23 ovih Pravila u pojedinom kolu odreeno izvlaenje za dodatni dobitak ekstra bingo, iznosi dobitaka biti će isplaćeni iz fonda neisplaćenih dobitaka.
Svaki registrirani igra dobiva jedinstveni 9-znamenkasti identifikacijski broj.
(tridesetetvrtog) do zakljuno.U e-potvrdi osim podataka koji se nalaze na potvrdi o uplati iz lanka.Na jednoj od kombinacija brojeva bonus self seeking anti za igru Bingo 15 od 90 moguće je ostvariti samo jednu vrstu dobitka, s time da dobitak vie vrste iskljuuje dobitak.U sluaju nemogućnosti održavanja izvlaenja za dobitak ekstra bingo u predvienom terminu zbog tehnikih potekoća (npr.O tijeku izvlaenja vodi se zapisnik, (sukladno.15 cit.
Potvrdu o uplati kao i potvrdu o kreditu koja je u centralnom sustavu prireivaa stekla status isplaćene nije moguće ponovno naplatiti.
Bingo superprsten 1 dobitnik 423.117 dinara.
Sa 2 reda.452 dobitnika 875 dinara.Zahtjev za izvlaenje dobitnih potvrda putem GSB-a ovjerava se vremenskim žigom prije samog izvlaenja.(petnaestog) izvuenog broja do zakljuno.Na uplatnim mjestima i samoposlužnim terminalima, ugovor.U svakoj kombinaciji mora biti iskljuivo petnaest (15) upisanih brojeva.Ukoliko igra uz igru Bingo 15 od 90 odigra i dodatne igre pretplata se odnosi na sve igre za onoliko what are bonus points at kmart kola koliko je oznaeno (na pomoćnom listiću).Bingo norway lotteries supercentar 3 dobitnika 141.039 dinara.

Svake sedmice u redovnim kolima TV Binga izvueno je najsretnije uplatno mjesto, koje je sretnim igraima donijelo ukupno.000,00.
Ako se u pojedinom kolu igre Bingo 15 od 90 ne pojavi dobitak niže vrste, fond namijenjen toj vrsti dobitaka pridodaje se fondu dobitaka vie vrste i dijeli se brojem ostvarenih dobitaka te (vie) vrste.
Svi upisani brojevi moraju biti od broja 1 do broja 90, u prvom stupcu svake kombinacije moraju biti brojevi od 1 do 9, u drugom stupcu svake kombinacije moraju biti brojevi od 10 do 19, u trećem stupcu svake kombinacije moraju biti brojevi.